Concept VA-0010 + VD-8100 + Doprava zdarma

Produkt již není v prodeji

Obrázek není k dispozici

Popis produktu Recenze uživatelů (1)

Popis produktu a Tabulka parametrů

Popis produktu

Proč zvolit vakuovou svářečku fólií Concept Fresh VA0010:

DLOUHODOBÉ A EKONOMICKÉ SKLADOVÁNÍ POTRAVIN A PŘEDMĚTŮ

  • Vakuová svářečka Concept Fresh používá profesionální silnou drážkovanou fólii, která umožňuje dokonalé odsátí vzduchu a vytvoření pevného vzduchotěsného spoje.

PRODLOUŽENÍ DOBY SKLADOVATELNOSTI

  • Potraviny balené ve vakuu mají prodlouženou dobu skladovatelnosti oproti klasickému balení: v mrazničce z 6 měsíců až na 2-3 roky (maso, zelenina, ovoce), v chladničce z 1 týdne až na 6 týdnů (uzeniny, sýry) .

OPAKOVANÉ POUŽITÍ

  • Sáčky ze speciální drážkované fólie lze umýt a používat opakovaně . Zmrazené potraviny se mohou v této fólii vařit ve vodě a rozmrazovat či ohřívat v mikrovlnné troubě.

BOHATÝ VÝBĚR DOKOUPITELNÉHO PŘÍSLUŠENSTVÍ

  • Pro maximální využití přístroje můžete volit a kombinovat: VB2203 - sada fólií pro vakuovaní (2 ks rolí, 22 cm x 3 m), VB2806 - sada fólií pro vakuovaní (2 ks rolí, 28 cm x 6 m), VD8100 - sada vakuovacích dóz (3 ks = 700, 1400 a 2000 ml), VD8200 - sada čtverhranných dóz pro vakuování a marinování (2 ks = 1000 a 2800 ml), VD8300 - sada vakuovacích zátek na víno (2 ks).

Technické parametry:

  • Vakuování potravin a jiných předmětů
  • Balení obsahuje: přístroj VA0010, 5 + 5 ks vakuovacích sáčků o rozměrech 22 x 30 cm a 28 x 40 cm
  • Dokoupitelné příslušenství: drážkované fólie, dózy, zátky
  • Funkce: vakuování zatavení fólií
  • Podtlak: cca 0,75 bar
  • Rozměry v cm: 370 x 144 x 74 mm
  • Váha: 1200 g
  • Barva: bílá
  • Příkon: 90 W
  • Napětí: 220-240 V

 

Recenze Concept VA-0010 + VD-8100 + Doprava zdarma (1)

  • Jiřina Vinterová - koupil/a tento produkt na ElektroMedia.cz, 07. 04. 2013

    Doporučuje produkt

    Výrobek splnil moje očekávání a mohu jej doporučit.

    Nelíbí se mi
    Vakuovací hadička nepasuje do připraveného prostoru pro její uskladnění.

    Pokud vakuujete maso v marinádě, ta se podtlakem dostane do sváru a svár netěsní. Takže je potřeba dělat svárů víc.

Vložit recenzi k Concept VA-0010

Bok levý
Bok pravý